Mindig is imádtam sütni, főzni. Az egész család és a lelkes baráti kör rajongott és rajong a főztömért. Ennek a tevékenységnek a megkoronázásaként tavaly a születésnapomra kaptam egy fantasztikus főzőtanfolyamot ajándékba a férjemtől. Igazán hasznos két hét volt, aminek imádtam minden percét. Ezzel együtt most éreztem úgy, hogy eljött az idő, hogy előálljak egy olyan kéréssel, ami tudom, hogy meglehetősen sok pénzt emészt majd föl, de azt hiszem, hogy kiérdemeltem. Elvégre egy profinak profi felszerelések járnak. Egyszóval az a tervem, hogy egy villanysütőt vásároljunk.

Azt hiszem, ezt bőven megengedhetjük magunknak, illetve elnézést, azt hiszem, hogy eddig jelen időben beszéltem, pedig múlt időben kéne, ugyanis mikor ezt előadtam a férjemnek, ő benyögte, hogy eldönthetem: villanysütőre van szükségem, vagy inkább vízre. Én meg csak pislogtam, és nem értettem ezt az ultimátumot. Később aztán kifejtette, hogy ő észrevett bizonyos jeleket, úgymint csöpögő csöveket az alagsorban, valamint a konyhában is – amin csodálkozom, hogy nekem nem tűnt föl, de mindegy is már – . Aztán elmondta, hogy már volt nálunk egy haverja is, mikor én nem voltam itthon, és Dénes is egyértelműen azt állapította meg, hogy a teljes vízhálózat újra szerelésére van szükségünk.

Most komolyan, emiatt nem lehet nekem új villanytűzhelyem?! – tettem fel a kérdést, mire a férjem fejcsóválva kérdezett vissza: Mondd, te egyáltalán nem vagy képben a vízvezeték szerelési árak nagyságával? Hát persze, gondolom, hogy nem olcsó – motyogtam, de azért annyira drága sem lehet.

Ez a fura köztes állapot, hogy nem tudtunk egymás számára semmi használhatót mondani, egészen tegnap délutánig tartott, ugyanis akkor találtam rá a topvizgazfutesszerelo.hu oldalára. A vállalkozás Budapesten és egész Pest megyében vállal munkákat és az egyik profiljuk az a vízvezeték szerelés.

Mivel nálam elsődleges a bizalom, alaposan megnéztem őket magamnak. Az első látásra szimpatikus volt, hogy mennyire profi és áttekinthető weboldallal rendelkeznek. A kapcsolatfelvételre telefonszámok vannak megadva, illetve egy hibabejelentő űrlap is rendelkezésre áll, ahová nevet, telefonszámot, e-mail címet és a probléma leírását röviden felvázolva várhatjuk a céges visszahívást.

A vállalkozás 30 éves tapasztalattal a háta mögött várja a megkereséseket.

A legapróbb, legbanálisabbnak tűnő hibák mellett akár teljes kivitelezéseket is vállalnak. Elöregedett csaptelep, kád, zuhanyzó, vagy éppen csöpögés, szivárgás, esetleges csőtörés esetén is állnak rendelkezésre. Nincs olyan vízzel kapcsolatos dolog szinte, amire ne tudnák a megoldást.

vízvezeték szerelési árak

A topvizgazfutesszerelo.hu munkatársai magasan képzett szakemberek, akik folyamatos továbbképzéseken öregbítik tudásukat, és igyekeznek magukévá tenni a legmodernebb technológiákat, fejlesztéseket. Mindezt annak érdekében, hogy még korszerűbben, gyorsabban és hatékonyabban lehessenek ügyfeleik szolgálatára. Emellett csakis minőségi, eredeti alkatrészekkel dolgoznak, ami a szaktudás mellett szintén garantálja a színvonalas munkát. És ha ez még mind nem volna elég, a munkájukra garanciát is vállalnak, melyet igény szerint akár több évre is meg lehet hosszabbítani.

További érvként azt tudnám megemlíteni róluk, ami javarészt az én villanysütőm megszerzését is támogatja. Ez pedig nem más, mint az elterjedt magyar mentalitás ellentétje, vagyis a számla nem adás helyett a megfelelő számlaadás. Ez egy nagyon jó tulajdonság, hasznunkra lehet, ha megfelelő biztosítással rendelkezünk, ugyanis abszolút minden tekintetben kifogástalan, a biztosítók által elfogadott számlát állítanak ki.

A hagyományos vízszerelési, vízvezetékszerelési feladatokon kívül a topvizgazfutesszerelo.hu különféle nem “szokványos vizes” munkákat is vállal. Ezek közé tartozik a kádfelújítás, szerelés, beépítés, wc szerelés, javítás, illetőleg csere, a különleges, úgynevezett “darálós” wc javítása, esetleges cseréje, Dömötör wc tartály javítása, illetőleg cseréje, fagycsap beszerelése, javítása, csaptelep cseréje, mosogató bekötése, Geberit wc tartály javítása.

Ennyi szaktudást látva, tényleg eldöntöttem magamban, hogy a férjemnek a topvizgazfutesszerelo.hu-t javaslom, hogy keresse meg. És az igazat megvallva, amennyire tartottam a vízvezeték szerelési árak magas mivoltától, valahogy ez a félelmem is elszállt.