Lehet, hogy két hét múlva már késő lesz és új kültéri hóbort után kell nézni azoknak, akik hozzám hasonlóan rajongnak a friss levegőn bicózásért. Éppen ezért azt mondom, hogy az egészség megőrzésének jegyében most kell ugrani és még megtenni az év utolsó kétkerekű kilométereit, mert aztán hamar eljön a tél, amikor már csak az száll kerékpárra, aki szeret fagyoskodni. Arról nem is beszélve, hogy most sikerült akciósan beszerezni egy thule biciklitartó vonóhorogra tehető szerkezetet, amit még szerettünk volna a férjemmel az idei szezonban kipróbálni. Mivel pont óriási szerencsénk volt az elmúlt hétvégén is az időjárással, ezért őszintén, jó szívvel ajánlom még a szabadban való kerékpározást másoknak is.

Egyébként maga a thule biciklitartó vonóhorogra nagyon jól vizsgázott nálunk, nem is gondoltam volna, hogy ennek ennyire egyszerű lehet a kezelése. Bár persze én inkább néztem és a férjem rakta fel a helyére, de ettől függetlenül látványra úgy tűnt, mintha én is meg tudnám csinálni még akkor is, ha egyedül vagyok a feladatra. Az őszi vásárlás apropója egyértelműen az volt, hogy most hozzá lehetett jutni jóval kedvezőbb áron a termékhez, mint mondjuk tavasszal a szezon elején. Az autofelszerelesek.hu oldalról rendeltük meg és igazából a szomszédunk miatt. Ugyanis nála láttuk, hogy egyik napról a másikra ott volt az autón a thule biciklitartó vonóhorogra szerelhető verziója és hát mi is pont ilyet szerettünk volna. Aztán az érdeklődésünkre elmesélte, hogy most akciósan sikerült hozzájutnia, úgyhogy nézzük meg az oldalon hátha van még belőle, mert most lényegesen kevesebb volt, mint egyébként lenni szokott.

Hát persze több se kellett, már ott voltunk az autofelszerelesek.hu-n és hamar rá is találtunk a keresett biciklitartóra. Egyébként a legtöbbről még videó is elérhető, úgyhogy azt hiszem mindenkit kiszolgálnak – akinek több vizuális segédlet kell és aki magától is tudja, hogy mi hogy történik. Ami nagyon extra nekem, hogy mennyire kedvező áron lehet kapni például egy-két bicó szállítására alkalmas tartót, ugyanis ez már körülbelül 40 ezer forintért megvásárolható az autofelszerelesek.hu-ról. Ez 30 kilóig bírja el a bicókat, szóval azért meg lehet terhelni komolyabb vázakkal is. Viszont nekünk ennél nagyobb szerkezetre volt szükségünk, mert a gyerekeket is magunkkal szoktuk vinni, és persze az ő kerékpárjuk egyelőre még a csomagtartóban is elfér, azonban ez nem mindig lesz így. Mi meg ha már megveszünk egy thule biciklitartó vonóhorogra rakható szerkezetet, akkor ezt nem 1-2 évig szeretnénk használni, hanem inkább 8-12 évig.

Egyébként bőven van 100 ezer és 300 ezer között 3-4 tárolós vonóhorogra tehető Thule bicikli tartó, többféle kivitelben, többféle rögzítési lehetőséggel. Ami nagyjából ár szerint változik az a terhelhetőség, az anyaghasználat és talán a rendszám elhelyezésének egyszerűsége. De összességében nekem tényleg az volt a véleményem, hogy aki az autofelszerelesek.hu-n keresgél, az megtalálja a neki való kerékpártartót.

Arról pedig már csak egy fél szóval tennék említést, hogy egyébként simán lehet, hogy egy olyan terméket választ ki a vásárló, ami mellé még ajándék is jár. Hogy ez mi lehet, azt nem igazán tudom, a miénkhez nem járt és én nem is néztem utána, hogy másutt mi lehet. De ha valakinek ez még csalogató erővel bír, akkor itt jegyzem meg, hogy még ez is az autofelszerelesek.hu mellett szól. Tehát így lett nekünk ősszel thule biciklitartó vonóhorogra rakható kivitelben a háznál, azóta is irigyli az utca immáron a miénket is. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható bicótartóval szeretne közlekedni a nagyvilágban.