A vőlegényemmel mindketten dietetikusok vagyunk, így nem csoda, hogy nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egészségesen étkezzünk. Éppen ezért, amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, prioritást élvezett az, hogy a lakodalomban is túlnyomó többségében egészséges dolgok legyenek az asztalon. Persze az igazi klasszikus lagzis kaják nálunk sem maradhatnak ki, anélkül nincs is értelme az egésznek. De a legtöbb fogást azért kicsit meg lehet reformálni, hogy ne tocsogjon a zsírban vagy a cukorban. Látható, hogy nem egy olyan igazi hagyományőrző lakodalmat képzeltünk el a vőlegényemmel, hanem szerettünk volna valami modernebbet. Így ebbe a képbe passzolt nagyon szerintünk a szelfi fal. Mi már több esküvőn találkoztunk ilyen géppel, sőt, vannak képeink is ezekről az alkalmakról. A legutolsó lakodalmon odamentünk a menyasszonyhoz és a vőlegényhez, és megkérdeztük, honnan bérelték a szelfi falat. Az volt a válasz, hogy a selfiegep.hu – tól, mert ők nagyon jó szolgáltatást nyújtanak elérhető áron. Megfogadtuk a vőlegényemmel, hogy másnap kicsit kiműveljük magunkat mi is a témában.

Ezek olyan gépek, amik azonnal kinyomtatják a benne készült fotókat, ezzel maradandó emléket alkotva például az esküvőről. Felmerült bennünk a kérdés, hogy nem okoz – e gondot, hogy sötétben készülnek a képek, hiszen mire lemennek a polgári és a templomi esküvők, és igazán beindul a buli is, akkorra már sötét lesz. Az is külön élmény a vendégeknek, hogy nem egy fotós elé kell beállni, aki aztán valamilyen beállított képet készít róluk, hanem olyat csinálnak, amit szeretnének. Ráadásul a selfiegep.hu a selfiebox mellé még vicces kiegészítőket is ad, hogy a vendégek tényleg maradandó emlékeket alkothassanak képek formájában.

Ráadásul ez a gép nem csak fényképek készítésére alkalmas, mert tud rövid videókat is felvenni, amiket aztán GIF – ek formájában láthatunk viszont. Ahogy a selfiegep.hu oldalán olvasható, nem csak a rögtön kinyomtatott képeket kapják meg a vendégek, hanem lehet kérni, hogy digitális formában elküldje őket a cég a megadott e-mail címre. Ez abban az esetben lehet nagyon hasznos, ha mondjuk ugyanazt a képet többen is szeretnék hazavinni emlékbe. Ráadásul szerintem az is óriási előnye, hogy korlátlan mennyiségben lehet a képeket elkészíteni! Hiszen mind tudjuk milyen, ha igazán beindul a buli, ráadásul még némi alkohol is fogy, csak úgy kattognak a fényképek. Fontos tudni, hogy a rendezvény kezdete előtt egy órával a helyszínre érnek a selfiegep.hu munkatársai, hogy felállítsák a fotó sarkot. Ehhez nagyjából 3 x 3 négyzetméteres helyre van szükség, észben kell ezt tartani, hiszen, ha ennél kisebb a hely, akkor nem lehet felállítani rendesen a selfiegépet.

Előnye a selfiegépnek, hogy közel fotóstúdió minőségű fényképet tud készíteni, de könnyen mozgatható ennek ellenére, és bárhol fel lehet állítani. A felállítás viszonylag rövid idő alatt, nagyjából 20 perc alatt megy végbe, ez pedig biztosítja a mobilitást. Éppen ezért mozgó rendezvényekhez is ajánlja a cég a selfiegépet. Ez engem nagyon meglepett, nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire mobilis a berendezés. Így sem nekem, sem a vőlegényemnek nem volt kérdés, hogy az esküvőnkön lesz – e szelfi fal vagy sem. Pontosan úgy zajlott minden, ahogy azt a weboldalon ígérték, az emberek pedig imádták a szelfi falat. Úgy gondoljuk, hogy minden pénzt megért, és ha legközelebb lesz valamilyen családi összejövetel, oda is ki fogjuk bérelni.