Ha az ember egy házban él már hosszabb ideje, akkor könnyen felgyűlnek nála a dolgok. Nem csak olyasmikre gondolok, amikből az ember hajlamos kelleténél többet is venni, mint ahányra szüksége van, mint például a ruha, a táska vagy a cipő, hanem például az ételekre is. Mivel két gyerekünk van, és vendégek is gyakran jönnek hozzánk, ezért bizony előfordul, hogy a hétvégi bevásárlások alkalmával nagy mennyiségben vesszük az olyan élelmiszereket, amik nem romlandóak.

Minden háziasszony tudja, hogy azért az jó, ha van otthon több kiló liszt meg cukor, meg ezek el is tarthatók sokáig. De közben meg az ember vesz olyan dolgokat is, amiket meg nem fogyaszt olyan nagy mennyiségben, például tésztát, babot mg egyéb szárított hüvelyeseket meg gabonát. Na, nekünk az ilyesmikből is több polcnyi van már a kamrában. Csak az a gond, hogy mostanra annyi különféle ételt meg alapanyagot felhalmoztunk, hogy lassan már nem tudjuk hova rakni. És ebből már baj is lett, mert a kamrában leszakadtak a fa polcok.

Elhatároztam, hogy ilyen többet nem lesz, mert így is egy csomót kellett takarítani utána. Most már nem akartam fa polcot venni, hanem valami sokkal jobb és tartósabb anyagot akartam erre a célra. Elkezdtem nézni a netet, és ekkor találtam rá a rackinglog oldalra, ahol fém polcokat lehet rendelni, van ott például galériás állványrendszer is.

Ilyen polcrendszereket használnak a nagy raktárak meg a gyárak is, mert ezek profi minőségűek, és nagy a teherbírásuk. Először elgondolkoztam, hogy egyáltalán nekem tudnak-e szállítani, és elfér-e majd a kamrában, de kiderült, hogy nekik nem csak kész termékeik vannak, hanem meg is rendelhetsz tőlük olyan méretű polcokat, ami pont elfér abba a helyiségbe, ahová rakni akarod. Ezután megtervezik neked, leszállítják, és még össze is szerelik, szóval azzal sem kell bajlódnod.

Mivel ezek a fém polcok tényleg profi minőségűek, én is rendeltem belőlük, már meg is beszéltük a céggel a részleteket. Alig várom, hogy megjöjjenek az új polcaim, és akkor már nem kell félnem attól, hogy rendetlenség lesz a kamrában.