Az evés egy nagyon hasznos és fontos a testünk számára. Éppen ezért nem is mindegy, hogy milyen étellel tápláljuk a szervezetünket. Amióta erre rájöttem, eldöntöttem, hogy csak minőségi és jól elkészített ételeket fogok fogyasztani. Éppen ezért azokat a helyeket is elkezdtem megválogatni, ahová beülök például ebédelni. Ennek köszönhetően nagyon lecsökkent azoknak a helye ahová szívesen betérek. Így született meg az ötlet, hogy miért ne csinálhatnék én egy olyan helyet, ahol egészségesen étkezhetnének az emberek. Így lett gasztronómiai vállalkozásom. Viszont ez az út egyáltalán nem volt egyszerű, több szempontból sem, de a gépek és az alapanyagok beszerzése tűnt a legnagyobb feladatnak. Mindaddig, amíg rá nem találtam az Rdealer csapatára.

Az rdealer hu oldalán nagyon sok gasztronómiához kapcsolódó gép megtalálható, így szinte mindent be tudok itt szerezni, amire a vállalkozásomnak szüksége van. Milyen termékek kaphatóak itt pontosan? Itt van néhány termékkategória, hogy könnyebb legyen elképzelni, mit is lehet náluk venni: csomagolástechnika, sütőipari gépek, ital készítők, húsipari gépek, fagylaltgépek, mosogatás, kiegészítők, hűtés és fagyasztás, sütés-főzés. Ezeken a kategóriákon belül pedig számos termék megtalálható, kategóriákra bontva, hogy még egyszerűbb legyen megtalálni azt, amit keresel.

rdealer hu

Az egyszerű használat egyébként az egész oldalra jellemző. Nagyon érhető és könnyű használni, amit keresel azt pedig gyorsan egy egyszerűen megtalálhatod. Ez köszönhető a szűrőknek is, amik a termékkategóriákon belül érhetőek el. Ennek segítségével külön ki tudod választani hogy milyen márkájú, milyen állapotú terméket szeretnél, és mindezt milyen árban. Ezek alapján már valóban csak azokat a termékeket fogod látni, amik érdekelnek és jók lehetnek számodra. Én rendszeresen használom ezeket a szűrőket és megkönnyítik még a választást is. Annál is inkább, hiszen nagyon sok termékük van és több mint 40 márka közül lehet választani, így nem egyszerű ebből a kínálatból választani.

Ami pedig szintén tetszik az rdealer hu oldalán, hogy még blog cikkeket is írnak. Bemutatják a gyártókat, a termékeket, tippeket és trükköket osztanak meg az olvasóikkal, ezekkel is segítve a vásárlásukat.

A termékekre garancia is jár, így mindenképp érdemes ezzel élni is. Új gépek esetén 1 év garancia jár, használt gépeknél pedig 3 hónap. Nekem még egyszer sem kellett igénybe vennem a garanciát, hiszen minőségi termékeket árulnak, viszont ha egyszer szükségem lenne rá, akkor biztos vagyok benne, hogy bátran fordulhatnék hozzájuk, mert segítőkészek és mindenben segítenek amiben csak tudnak.

Online és személyesen is lehet az Rdealer-től vásárolni. Ha személyesen szeretnél, akkor Tapolcán megtalálod az üzletüket minden hétköznap reggel 8-tól délután 16 óráig elérhetőek. Ha pedig kiszállításra lenne szükséged, azt is megoldják. Csak előre jelezni kell, és máris megoldódik ez is.

Nem csak minőségi termékeket, de minőségi szolgáltatást is nyújtanak. Megbízhatóak és értenek ahhoz amit csinálnak. Én éppen ezért szeretem őket és ezért vásárolok tőlük.

Neked van már megbízható helyed, ahonnan a gasztronómiai termékeket beszerzed? Még nincs? Akkor mindenképp nézd meg az Rdealer oldalát, hiszen itt rengeteg ilyen gép és eszköz beszerezhető. Ami a vendéglátáshoz szükséges, az mind beszerezhető itt, egy helyen.

Ha felvennéd a kapcsolatot velük, azt háromféleképpen is megteheted: telefon, e-mail és az oldalon keresztül is írhatsz nekik üzenetet, így még csak meg sem kell nyitni egy másik oldalt, máris fel tudod venni velük a kapcsolatot.