A reneszánsz festmények ikonikus meztelen női alakjai mai szemmel nézve kis mellekkel, vastag combokkal, párnácskákkal a hason, és a mumusként emlegetett bemélyedéssel a csípő alatt – szakkifejezéssel élve”hip dip”-pel – rendelkeznek. A húszas években bár már divatos volt a fiús, sudár alkat, később újra a telt idomok számítottak vonzónak. A kilencvenes évek derekán újra elterjedtek a sovány karú, keskeny csípőjű nők kampányfotói, majd napjainkban újra a dús keblek, és a hatalmas fenék testesítik meg az álomalak fogalmát.

Érdekes ez a váltakozás. Nem értem, miért nincs valódi átmenet; miért a szélsőségek uralkodnak minden korszakban? Nem győzöm kiplakátolni a szobámat normális alakú lányokkal, hogy ne érezzem magam rosszul, és ne csak vészesen sovány, vagy agyonplasztikázott nőket lássak a magazinokban, vagy az utcán.
Ezeket a fotókat mind magam keresem meg, és nyomtatom ki. Amikor eldöntöttem, hogy én nem akarok bedőlni a 21. század szépségideáljának, vettem egy nyomtatót, amihez a kellékeket a nyomtatoalkatresz.hu-ról vásárolom meg azóta is. A nyomtatóm márkájához híven legutóbb egy canon patront vettem például, amit ezen a linken értem el: nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron, de a weblap rengeteg más márka termékeit is árusítja, érdemes körülnézni. Tonerek közül elérhető Brother, Canon, Epson, Kyocera, Lexmark Oki Panasonic, Samsung,Sharp, Xerox, Philips, Ricoh. Az eredeti és utángyártott HP tonerek a nyomtató kiválasztása alapján történnek, amikből a nyomtatók sorozatokra vannak bontva, a nyomtató nevében való kereséssel pedig könnyen megtalálhatják a vásárlók azt a készüléket, ami a legmegfelelőbb számukra. Ezután a linkre kattintva az összes hozzá tartozó tonert és további kellékeket, például dobot, fixálót egyebeket találhatnak. Patronok közül Canon, Epson, HP, Lexmark, Philips, egyéb lézerkellékből pedig Brother, HP, Oki, Canon, Oki, Samsung dob, fixáló, és transzfer érhető el. Festékszalagból és filmből Panasonic és Philips faxfilmet, és Epson festékszalagot találunk, fotópapírból pedig Hp, Espon, és egyéb is elérhető.
Nem tudom, miért éppen canont választottam, talán mert pont ez volt a legkézenfekvőbb. Ha felmerül az igény egy nyomtató beszerzésére, gyakori probléma, hogy milyen készüléket válasszunk, ami kiszolgálja az igényeinket és eközben gazdaságosan üzemeltethető. Sok tévhit és részinformáció alapján hozhatunk olyan döntést, amit később megbánhatunk, de szerencsére én jól választottam. Abban viszont biztos voltam, hogy a nyomtatoalkatresz.hu-ról fogom majd megvásárolni a kellékeket, mert rengeteg kedvezményük van. Összevonható mennyiségi kedvezmények közül hármat fel is tudok sorolni, amik állandóak. A mennyiségi kedvezmény náluk például már második darabtól automatikusan érvényes, sőt, különböző termékek esetén is. Például ha a fekete toner, vagy patron mellé veszünk egy színeset is, vagy akár egy másik nyomtatóba való kelléket, alacsonyabb lesz az ára a már kosárban lévő terméknek is. Három darab termék rendelése esetén még jobb árakat tapasztalhatunk. A három darabos árak érvényesítéséhez szintén nem szükséges azonos termékeket rendeli, lehet három teljesen különböző is. A kedvezményes árak egységárak, ahogyan tehát a termékek mellett is jelöljük darabra vonatkoznak (/db). A kedvezményeket a webshop rendszer automaikusan számolja. Akinek új még az online vásárlás, annak sem kell megijednie, hiszen rendkívül egyszerűen kezelhető az oldal, nem számol fel plusz költséget, és a kiszállítás is ingyenes.
Ha neked is eleged van abból, hogy mindenhol photoshopolt nők vannak, kövesd a példámat, és segítsd az önbizalmadat! Ha pedig kifogytál a tintából, bátran rendelj online a nyomtatoalkatresz.hu-ról!