Vannak az életben fontos dolgok. Ez mindenkinek más és más lehet. Sok egyébtől függ. Anyagi helyzettől, életkortól, családi állapottól, sok mindentől. Számomra a legfontosabb dolgok jelenleg az egészség, a család és a munka, vagyis inkább a megfelelő anyagi helyzet. Próbálok minidg egészséges dolgokat főzni, sok vitamint és táplálék kiegészítőt enni. Ami a munkámat illeti, vállalkozó vagyok és próbálok mindent úgy csinálni már a kezdetektől fogva, hogy a lehető leginkább költséghatékony legyen.

Ez az oka annak, hogy már a cégem megalapításakor törekedtem arra, hogy egy olyan cég segítségét kérjem, akikkel hosszú távon tudok együtt dolgozni. Ez a cég pedig a Székhelyszolgáltatás24 lett: Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel. Azért választottam ezt a céget, mert a honlapjuk nagyon meggyőzött. A honlap mellett, a referenciák is nagyon kedvezőek voltak, valamint sok hasznos cikket is olvastam a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon. És nem utolsó sorban kell megemlíteni, hogy a nemzetközi Bisnode cégminősítő AA kategóriába sorolta a céget, ami azt jelenti, hogy nagyon stabil pénzügyileg és megbízható.

Tehát felvettem a kapcsolatot a céggel a honlapon lévő űrlap kitöltésével, majd fel is hívtak nem sokkal ezután telefonon. Egyeztettünk egy időpontot, amikor személyesen találkozunk. Megkérdezték, van-e ügyvédem – ami nekem nincs -, mert ha nincs, akkor ingyenesen biztosítanak egy ügyvédet a megbeszélésre. A személyes találkozón, ami ügyvéd jelenlétében történt, minden dokumentumot átnéztünk, elolvastam és aláírtam mindent, amit szükséges volt. A pénzügyeket is rendeztük, majd a cég továbbította az aláírt dokumentumokat a cégbíróságnak. Néhány nap múlva már kaptam is értesítést, hogy be lett jegyezve a cégem. Gyors volt, egyszerű és költséghatékony.

Igényeltem továbbá a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyelt is. Több csomag közül választhattam, amik a székhely helyszínétben különböztek csak. Volt fővárosi székhely Budán vagy Pesten és volt egy székhely ami Újlengyelben volt. Én az újlengyelit választottam, mert igaz, hogy az volt a legdrágább, de hosszú távon sokkal jobban megéri nekem. Hogy mi ennek az oka? Az, hogy Újlengyel községben már vagy 30 éve nincs iparűzési adó. Így nem kell sok pénzt kifizetnem az én községemnek. Ez a csomag egyébként 39 900 forint volt a budapesti pedig 29 900 forint, mind a kettő 7 hónapra szól, pontosabban 6 hónap, plusz egy ingyenes grátisz hónap. Sokkal jobban megéri nekem 7 havonta kifizetni ezt az összeget, mint az iparűzési adót fizetni.

A csomag tartalmaz sok kedvező szolgáltatást. Például minden postára beérkezett levelet, ami a cégem nevén van átveszik, beszkennelik és elküldik nekem e-mailben. Ez nekem nagyon kényelmes így. Tartalmaz még egy névtábla kihelyezést, amin a cég neve szerepel. Ez fontos kitétele a cég székhelyének. A csomagban van még olyan szolgáltatás, hogy ha bármilyen hatóság, végrehajtó érkezik a helyszínre, azt a cég munkatársai profin, tapasztaltan és a megfelelő módon kezelik, így ezzel sem az ügyfélnek kell foglalkoznia. Összességében remek cég, sokat tudtam így spórolni mind időt, mind energiát.