Nagyon szeretek főzni, már egészen kicsi korom óta érdekel a gasztronómia. Mindig a nagymamám körül lebzseltem, amikor éppen főzött, így szerencsére viszonylag sok tudás ragadt rám az évek során a főzés terén. Sokan vannak vele úgy, hogy szeretnek főzni, de az ezzel járó bevásárlást már nem nagyon szeretik. Én ezzel pont ellenkezőleg vagyok, már a bevásárlást is nagyon szeretem. Mindig igyekszem listát írni, hogy a boltban ne vegyek meg felesleges dolgokat, és ez a taktika általában be is válik. Egyedül a hazacipelés a nehézkes, mert a sok dolog mindig nagyon húzza a vállam. Egyik nap ezt megelégeltem, és úgy döntöttem, hogy beszerzek egy hátitáskát, mert elegem van a fájós vállakból. Ehhez a feladathoz az annataska.hu volt segítségemre, ahol Hátitáskák széles tárháza található meg.

Korábban már szemeztem ezzel a weboldallal, de a bevásárlás közben jutottam arra, hogy már tényleg ideje a tettek mezejére lépni. Szerettem volna egy olyan táskát, ami kellően nagy a bevásárlásnak, de közben meg csinos is. Szerencsére nem kellett sokat keresgélnem, az annataska.hu – n gyorsan megtaláltam, amit kerestem. Egy Olasz női hátitáskát választottam, mert egyrészt rögtön beleszerettem a színébe, másrészt meg elég tágasnak tűnt, hogy elnyeljen egy átlagos bevásárlást. Kicsit többe került, mint amennyit eredetileg szerettem volna rászánni, de úgy voltam vele, hogy ez egy befektetés. Na meg biztos voltam a minőségben is, hiszen az annataska.hu oldalon olvasható, hogy a weboldal által forgalmazott termékek megtalálhatóak a Glami oldalán. Ez egy gyűjtő webhely, ahol különböző, táskákat, ruhákat stb. lehet megvásárolni. Nem kerülhet ki ide akárki.

Ha már az oldalon voltam, úgy döntöttem, hogy megnézem a pénztárcákat is, mert az akkori tárcám már elég rossz állapotban volt. Szinte kellemetlen volt elővenni fizetéskor. Először a kiválasztott táskához illő pénztárcát szerettem volna venni, de aztán beleszerettem egy rózsaszínűbe. Egyszerűen nem tudtam otthagyni. A pénztárcák mellett lehet kapni az annataska.hu oldalán öveket is. Ezekre is rápillantottam, és természetesen itt is gyönyörűeket találtam. De itt már megálljt parancsoltam magamnak, hogy ne költsek el több pénzt. Pedig könnyen tudtam volna még vásárolni. 

Hasznos az oldalon, hogy bal oldalt lehet keresni a termékeket úgy, hogy szűrőkkel csökkentjük a találatok számát. Tehát például, ha valaki fekete táskát szeretne, akkor egyszerűen be kell állítani a szűrőt úgy, hogy csak a feketéket adja ki az oldal, és nem kell akkor végigböngészni mondjuk az összes barnát. Az oldal alján fel van tüntetve az összes fizetési lehetőség, és meglepetésemre nem csak a szokásosak, hanem extrább fizetési módok is, mint például a Google Pay vagy az Apple Pay. Nagyon szimpatikus volt, hogy az annataska.hu halad a világ fejlődésével együtt. Vásárláskor lehet az oldalra regisztrálni, aminek számos előnye van, többek között az is, hogy a rendelésünket könnyebben nyomon tudjuk követni. Nem csak magánszemélyként, hanem cégként is lehet regisztrálni az annataska.hu – ra. Nagyon jó benyomást tett rám az oldal mindent összevetve, mert igazán csinos és elegáns Hátitáskákat tud az ember találni, ki – ki a saját ízlése szerint. Az első vásárlásom óta visszajáró vásárló vagyok én is, már több mindent vettem innen. Anyukámnak például ajándékba vettem egy pénztárcát, és azóta is azt hallgatom, hogy mennyire tetszik neki, mennyire szereti, és milyen jó ajándékötlet volt. Saját tapasztalataim alapján mindenkit bátorítok, hogy az annataska.hu–ról vásároljon.