Meglepően sokat! A családban már régóta találtunk a nedves törlőkendőknek kreatív felhasználási módokat is, mint például a cipő pucolás, vagy a smink eltávolítás. Hasonlóképp, rosszabb esetben a kézmosást is helyettesíteni tudja egy nedves törlőkendő az asztalnál, ha nagyon muszáj.

Ez így mind szép és jó, de honnan szerezzük be? Ha kisebb mennyiségben van rá szükség, elég a legközelebbi drogériából. Azoknak, akiknek kisgyermekük van, vagy a közeljövőben lesz, a https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo weboldalt ajánlanám. Nem pusztán azért, mert olcsón nagy mennyiségben lehet innen nedves törlőkendőket rendelni, hanem azért is, mert pelenkákból is nagyon jó felhozataluk van. Emellett pedig még egészségügyi termékeket, tisztálkodási szereket, és sok minden mást is meg lehet tőlük rendelni. Gyakorlatilag egy online drogéria, bár a fő profiljuk a nedves törlőkendő és a pelenka.

Én úgy találtam, hogy minden nagyon kielégítő áron van, még a vásárlási feltételek mellett is. Egyrészt a rendelésnek van egy alsó határa, ami öt ezer forint, de tekintve, hogy ezek milyen gyorsan fogyó, és szükséges dolgok egy kisgyerekes háztartásban, ez egy nagyon könnyen megugorható összeg. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindegy hova rendel az ember. Ha pesti, vagy Pest környéki valaki, mindenképp megéri utána nézni a saját futárral való szállításnak. Ennek az az előnye, hogy 8 ezer forint fölötti vásárlás esetén inygen házhoz szállítják a csomagot, és utánvétnél nem 400 forintot kell fizetni kezelési költségbe, csupán 200-at, illetve ha nem ingyen szállítanak, akkor pedig 800 forint a költsége. A hátulütője, hogy havonta egyszer érkezik a futár, így ki kell sakkozni az időzítést. Ezzel szemben a GLS drágább, de akkor jön, amikor rendelsz… Plusz egy-három nap, de értitek.

Én csak ajánlani tudom őket (https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo), akármilyen szállítást is választotok. Az árak kiválóak, a kínálat sokszínű és a mindennapokban még az asztal mellé is kerülhet egy-egy nedves törlőkendő belőle.