Kolléganőmnek névnapja volt, mi ilyenkor kis ajándékkal lepjük meg egymást és az ünnepelt pedig valami finom süteményt süt számunkra. Nem volt ez másképpen most sem, kolléganőm kétféle süteménnyel készült egyik egy hagyományos gyümölcsös piskóta volt, fehért lisztből és fehér cukorral ezt a férfi kollégáinknak sütötte, nekünk nőknek pedig egy teljesen minden mentes piskótát készített, gondolva az étel érzékenyekre és a diétázókra. A minden mentes ténylegesen igaz volt erre a finom süteményre, mivel felvert tojásfehérjéhez adott cukormentes kakaóport, mézet, valamint szódabikarbónát. Valami isteni piskóta lett belőle, egyszerre könnyű és nagyon kakaós, amiből pár kocka is elég volt, hogy eltelítsen boldogsággal.
Ilyen remek sütemények mellett, mi mint kollégái milyen jól tettük, hogy egy nagyobb ajándékot választottunk neki. Mivel nem csak sütni szeret és ezzel minket is jó párszor meglepett és a munkahelyre hozott be a hétvégi kreációiból, de a kávéért is odáig van. Ezért gondoltuk úgy, hogy valami kávézáshoz kapcsolódó szerkezettel lepjük meg. De pontosan nem tudtuk, hogy mivel is. Tanakodtunk mi legyen és egyszer csak megszólal az egyik közös kollégánk, hogy talált egy remek oldalt, ahol lehetőség van arra is, hogy szűrők segítségével találjunk ajándékot, csak be kell írni, az ajándékozott személy életkorát, nemét, és hogy milyen alkalomra vennénk neki tárgyat. De van az oldalnak egy olyan funkciója is, ahol, egy -egy kulcsszót beírva nagyon sok találatot hoz ki. Mi így tettünk beírtuk, hogy kávé.

Ekkor ez a remek honlap, ami mindenki számára nagyon könnyen használható és átlátható teljes mértékben. Minden kávéhoz kapcsolódó általuk és a rendszerükben megforduló terméket kilistázott. Ár szerint lehetett állítani, hogy növekvő vagy csökkenő legyen a felsorolásuk. Ez is egy könnyebbség a vásárlóknak, hogy ha van egy összeghatár, amiben gondolkodik az ember, akkor elég pár oldalt gyorsan átfutnia, és már rendelheti is a kiválasztott terméket. Így cselekedtünk a kollégáimmal mi is, ekkor bukkantunk rá a legmegfelelőbb meglepetésre egy kávédarálóra. És ekkor ugrott be nekem, hogy a megajándékozni kívánt kolléganőnk pár hete mondta, hogy mennyire jó lenne, ha az otthonában is tudna kávét darálni, így mindenkivel nagy egyetértésben eldöntöttük, hogy a kávédaráló lesz számára az ajándék, amivel meg fogjuk lepni őt névnapja alkalmából. Vetült fel bennünk a kérdés, hogy mégis, milyen egy jó kávédaráló, hogy milyen ismérvekkel kell bírnia, így hát az oldal segítségével összehasonlításokat végeztünk, a cég palettájában megtalálható termékek körében. Ez nagyon egyszerűen ment, mivel a honlapon nagyon jól felépített, minden termékhez külön -külön termékleírást és fényképeket mellékeltek, hogy a vásárlók döntését még inkább megkönnyítsék és a vásárlás mentét felgyorsítsák. Nem elég, hogy minden kávézáshoz tartozó terméket kilistáz az oldal, így nem kell órákat böngészni egyesével minden egyes oldalon, itt megkaptuk a termékeket és a rendeléshez átnavigált a forgalmazó cég oldalára, ahol meg tudtuk rendelni a terméket. Remek ötlet, hogy az ajándékvásárlást ennyire meggyorsítsák és létrehoztak egy ilyen oldalt, nekünk is nagy segítségünkre volt, hogy pár perc alatt, míg a kolléganőnk nem tartózkodott az irodában meg tudtuk rendelni számára a kávédarálót.

Az oldal ahol leadtuk rendelésünket rögvest visszaigazolta, hogy beérkezett hozzájuk az igényünk, és a futár pár napon belül ki is hozta az irodánkba, így mire a kolléganőnk névnapja elérkezett, mi biztosak voltunk már benne, hogy a kezünkben van a termék, aminek kifejezetten örült, amikor átadtuk részére.