porcerősítőA hétvégét a barátoméknál töltöttem. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat viccelődtünk. Az egyik este felmentünk a helyi kilátóhoz. Elképesztően szép volt minden, szuper jól éreztük magunkat. Az egyetlen negatívum abban az estében az volt, hogy az emelkedőn felfele menet nagyon megfájdult a lábam, pontosabban a térdkalácsom. Már párszor éreztem hasonlót, de ez volt eddig a legijesztőbb fájdalom.

Egyszerűen úgy éreztem, hogy nem tudok tovább menni. Nagyon megijedtem, hiszen fogalmam sem volt mi lehet a baj az egészségemmel. A barátom is teljesen meglepődött a helyzeten, azt sem tudta szegény hirtelen, hogy tud segíteni. Gyorsan le is ültem, annyira fájt. Végül visszabattyogtam nagy nehezen az autóba és hazamentünk, mondván megpróbálunk majd felmenni a kilátóba legközelebb, ha nem fog ennyire fájni a lábam. Az autóban ülve azonban egész hamar elmúlt a fájdalom. Ez teljesen összezavart. El sem tudtam képzelni, mi lehetett a bajom.

Mire hazaértünk, ráadásul már egy kicsit sem fájt. Otthon készítettem magunknak egy finom polenta pizzát. Mivel én glutén érzékeny vagyok, ezért kukoricadara alapú pizzát szoktam készíteni. Szerencsére a barátom is szereti. Másnap arra keltem, hogy megint nagyon fáj a térdem. Annyira aggasztott a dolog, hogy úgy döntöttem bemegyek a kórházba. Tudni kell, hogy álló munkát végzem, napi 10-12 órákat kell állnom, így még jobban aggódtam a térdem egészsége miatt.

A kórházban az orvosom megállapította, hogy némileg kopottak a porcaim, és porcerősítőt javasolt. Tekintve, hogy még napokig nem múlt el a fájdalom, egyik este elkezdtem patikák után nézni online.

Ekkor találtam rá a prevenciopatika.hu oldalra, ahol ráadásul az interneten is megrendelhetőek a gyógyszerek, és házhoz is szállítják. Ez számomra egészen új volt, de tetszett. Ráadásul hatalmas választék volt porcerősítőből. Az oldalon megtalálható volt a Béres Porcerő Forte, amely tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat is. Pont ezt ajánlotta az orvosom, úgyhogy gyorsan meg is rendeltem. Hamar ki is szállították házhoz, aminek nagyon örültem, hiszen így sokkal kényelmesebb volt, mintha a fájó lábammal kellett volna 12 óra állás után még a patikába is rohangálnom. Így csak itthon átvettem a kis porcerősítőm és már kezdhettem is a szedését.

A termék folyamatos szedése után érezhetően könnyebb volt a lábaimnak átvészelni a hétköznapokat. Tudtam kocogni is már picit, sőt még a kilátó tetejére is sikerült feljutnom a barátommal. Teljesen elégedett voltam az oldal szolgáltatásaival is, és a porcerősítő sem okozott csalódást. A boltba járás, cipekedés, munkában állás, túrázás utáni térd és ízületi fájdalom mostanra már csak rossz emlék, és az orvosom is pozitívan nyilatkozik az egészségi állapotomról.