Egyszer voltam is motoros találkozón. Amolyan “nagymotoroson” és ott is sok lelkes kollegina volt (persze nem annyian ültek a járgányokon, mint férfitársaik, de voltak azért). A robogózás azonban teljesen más. Ott szerintem nemsokára még kiegyenlített is lehet az arány!

Én nemrég vettem robogót, és hozzá mindent, amit kell. Hiszek ebben, hogy ez nekem jó lesz, és meg is találtam a módját, hogyan váljak magabiztossá. A gumi az kulcsfontosságú a kerekeken! A ” Motor Tire hu ” voltak az első fontos kulcsszavak, amik segítettek a legtöbb dolgot rendbe tenni, mert használtam vettem a járgányt, és így sok mindent meg kellett csinálni rajta. Szóval itt: Motor Tire hu, pontosabban ezen oldalon belül a “Robogó gumi szerelés” almenü segítettek sokat, meg az ilyen című cikkeik: “A robogó motorgumik kiválasztása”. Valamint ezek: “Három megfontolandó robogó motorgumi”, és “Téli motorgumi robogóra”.

Motor Tire hu

Meg még az egyes gumitípusokról (úgy értem márkákról is azon belül forgalmazott fajtákról) is leírják, hogy mit kell tudni róluk, mi lesz a legjobb majd a robogónkra, és hát ők webshopszerűen mindent házhoz is szállítanak. A paraméterek szerinti szűrésben is el tudnak igazítani persze, meg azt is leírják, melyik márkával mi az eddigi tapasztalat. Ha megvan, ami tetszik, akkor mehet is a kosárba és tisztázhatjuk a rendelést! Kiválaszthatjuk az opciók közül, hogy hogyan menjen végbe a dolog, és ha nem akarjuk felszereltetni a gumit velük, akkor jönni fog a csomag hamar.

Ha mostanában gondolkodtok ti is robogó vásárláson, a motortire.hu erről is, és a motorozásról is nagyon sokat ír. Igazi tudásbázis, kedvcsináló, és általános eligazító is egyben. (Nyilván persze a webshop és a szolgáltatásaik a leglényegesebbek) Az időpontfoglalás a társaság szervizébe nagyon profin megy, online is. Ki kell választani a járműtípust, azon belül a jármű jellemzőit. Utána meg kell adnunk személyes adatainkat és minden flottul megy ebben is. Az időpontfoglalási gomb a Taylor gumi oldalára visz egyébként. Sok mindenben utaznak, úgyhogy ne zavarjon meg, hogy én csak a robogóra összpontosítok, amikor róluk írok nektek – mert nekem az a fontos…

A webshopos termékgarnitúrán belül is vannak többek között Quad motorgumik, chopper motorgumik, mindenféle klasszikus gumik, crossmotoros gumik, enduro motorgumik, külön oldalkocsi motorgumik, gumik mopedekre, salakmotor motorgumik, sport túra motorgumik, utcai motorgumik, versenygumik, Harley Davidson motorgumik, 2 zónás motorgumik, 3 zónás motorgumik, 5 zónás motorgumik és még hosszú is lenne innen tovább sorolni…

Szóval, szerintem nyugodtan felejtse el mindenki, hogy vannak “női hobbik, női attitűdök, női közlekedési módok” meg ilyenek. Én nagyon nagy robogós leszek szerintem! Ez szinte biztos! Annyira kezdek rákapni, hogy nem fogok leállni. Ez mindent megold a városi közlekedésben. Könnyű letenni Valahova a MotorTire.hu pedig nagyon sokat segít mindenben!