Noha alapvetően az egészség és a gasztronómia kapcsolatáról szól ez a blog, azért egyéb témákat is szoktam érinteni időnként. Igazából nem is olyan elkülöníthető szerintem az egészség témakörétől ez az egész dolog, hiszen az öngondoskodás mint fogalom – bár mindannyian tudjuk, mit jelent, mégis – mindannyiunknak kifejezetten mást jelenthet. Mivel én nagyon szeretem a szebbnél szebb ruhákat, a különleges sminkeket és kozmetikumokat, ezért számomra ez is üdítő tud lenni, amellett, hogy amióta diagnosztizálták nálam a cukorbetegséget, teljesen életmódot váltottam és a recepttáramat cukortól és fehérliszttől mentes ételek sokaságával töltöttem meg. Mint ahogy a sütés és a főzés is kikapcsolódás számomra és egyfajta önmagamról való gondoskodás is tulajdonképpen, így jutottam arra, hogy ezek mellett bemutatok egy olyan kozmetikai terméket, amiben nagyon pozitívan csalódtam. Ez pedig az Instatense.

Sosem gondoltam volna, hogy a “mit jelent ha viszket a jobb szemem” keresőkifejezés fog elvezetni ahhoz, hogy megtalálom életem legintenzívebb hatású szemránckrémét. Mivel csak állatkísérlet-mentes és antiallergén termékeket használok, ezért számomra ezek elsődleges szempontot jelentenek egy kozmetikum kiválasztásakor. Hát még a hatékonyság – olyat még nem láttam, hogy több száz értékelés, valamint fotós és videós “bizonyítékok” is ilyen szinten igazolják, hogy egy webshop terméke ennyire hatásos! Egészen addig élt bennem egy kis hitetlenség, amíg ki nem próbáltam magam is.

Amikor megláttam a 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát (30 napig érvényes abban az esetben, ha visszaküldjük a tubust minimum kétharmad megmaradt szérummennyiséggel), úgy éreztem, nincs kockázat a vásárlásomban. Hiszen ha nem válik be, visszautalják a teljes vételárat, a szállítás pedig egyébként is ingyenes.

Most pedig, több hétnyi használat után gyakorlatilag csak szuperlatívuszokban tudok erről a krémről beszélni. A “mit jelent ha viszket a jobb szemem” kifejezés ugyanis először a táskás szem kezelésének módjaihoz vezetett el, ugyanis nem csak a ráncok és a túlságosan nagy, kitágult pórusok esetén hatásos az InstanTENSE Plus emelő hatású széruma hanem karikás és táskás, püffedt szem esetén is, ami számomra nagy megváltás volt. Az már csak hab a tortán, hogy a 25 ml-es kiszerelésben elérhető feltöltő szérum napi rendszerességgel történő használat esetén is nem kevesebb, mint 60 napig elegendő mennyiség. Így nagyon gazdaságosnak mondanám, hiszen ár-érték arányban verhetetlen, igazi csodakrémről beszélhetünk.

A múltkor “rajtakaptam” a férjemet is, ahogy magára kenegeti, úgyhogy meg fogom lepni őt is egy InstanTENSE Plus emelő hatású szérummal. Próbáld ki te is!