A legjobb barátnőm személyi edző, ráadásul elég jó személyi edző, én már évek óta járok hozzá. Sok problémám volt a súlyommal, de mióta az ő étrend- és edzéstervét követem, nincs problémám a súlyfenntartással, és az erőnlétemmel is nagyon elégedett vagyok.

A múlt heti edzésünk után beszélgettem vele, és arról panaszkodott, hogy mennyire kényelmetlen szegénynek, mert elromlott az otthoni gépe, így nem tudja kinyomtatni az edzésterveket otthon, hanem el kell mennie munka előtt nyomtatni, de egy nagyot kell kerülnie ezért, meg néha munka után kell erre időt szakítania, hiszen gyakran reggel hétre jár be dolgozni, olyankor meg semmi nincs nyitva.

Mondtam neki, hogy ne vicceljen, a XXI. században azért nem olyan nehéz olyan helyet találni, ahol pc javítással foglalkoznak, ne szenvedjen már azzal, hogy emiatt így megnehezíti a saját életét. A PCmentort ajánlottam neki, én is évek óta oda járok, ha problémám van a laptopommal vagy a nyomtatómmal, és még soha nem volt panaszom rájuk, sőt mindig nagyon elégedett voltam a munkával, amit végeztek. Nagyon segítőkészek mindig, és nagyon gyorsan is dolgoznak, ami manapság nagyon sokat jelent, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a tapasztalat azt mutatja, mindenféle munkakör elengedhetetlen kelléke egy jól működő pc.

Nem kis meglepetésemre, az eheti edzésünkön Marcsi nagyon kedvesen megköszönte a tippet, elmesélte, hogy már másnap felkereste a PCmentort, még örült is, mert a budai szervizük nagyon közel van a lakásához. Nagyon rövid időn belül oldották meg a problémáját, elégedett volt a pc javítás gyorsaságával, minőségével, az ott dolgozókat is nagyon dicsérte, kedvesnek találta őket.

Én a pesti szervizbe járok, mert nekem a munkahelyemhez az van közel, és valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy oda tudtam a legegyszerűbben bevinni a gépem javításra vagy karbantartásra, és én is nagyon elégedett vagyok velük.

El sem tudom mondani, mennyire boldog voltam attól, hogy végre én tudtam valamiben segíteni a személyi edzőmnek!