Az egészséges étkezés egy viszonylag új dolog az emberiség történetében. Bár lehet találni olyan vallási irányzatokat és szektákat, amik valamilyen oknál fogva kiszűrtek bizonyos ételeket az étrendjükből, mégis, ez a fajta tudományos hozzáállás az egészséges életmódhoz, nagyon rövid ideje létezik csak. Szerintem nagyon jó kezdeményezés, hogy elkezdtünk figyelni ezekre a dolgokra is, de óvatosnak kell lenni az új étkezési trendekkel. Sajnos az étkezési tanácsadók által adott tippek sokszor ellentmondhatnak egymásnak és a végén azt sem tudjuk már, hogy mit érdemes és mit nem érdemes enni.

Én ezért úgy állok hozzá az egészhez, hogy a régi, biológia órákból merített tudásomat vegyítem a saját emberi tapasztalataimmal. Nincsen olyan képlet, ami le tudna írni minden embert, úgyhogy az étkezésünket is érdemes a saját testünk igényeihez igazítani. Az egészség azonban sokfaktoros és a legfontosabb, hogy minél kevesebb legyen a stressz az életünkben.

Pár hónapja belefogtam egy bt. megalapításába és azt hittem, hogy tönkre fog menni közben az egészségem. Szerencsére azonban, mikor egyik nap a neten szörföztem, rátaláltam a https://topcegalapitas.eu/bt-alapitas/ címen lévő oldalra. Ez a hely már rögtön meggyőzött azzal, hogy igényesen volt kialakítva és a tömör tájékoztató szövegek szép képekkel voltak körülvéve. Amint belépünk, az országházról fogad minket egy kép és elképzelhetjük mi is, hogy milyen szép helyen lesz majd a székhelyünk, ha Budapestet választjuk.

Mint ahogy már említettem, nagyon féltem a bt. alapítást követő stressztől. A Topcégalapítás azonban annyira profi tájékoztatókkal rendelkezett, hogy egyszer sem éreztem azt, hogy a sötétben hagytak volna és nekem kellett volna kitalálni a következő lépést. A bt. alapításra többféle lehetőségünk is volt. Nem kellett azonban ehhez hosszú szövegeket végigolvasni. Szépen, három oszlopba volt szedve az, hogy milyen csomagokból választhatunk. A csomagok fejlécéhez szín is volt rendelve, ezáltal könnyebben meg tudjuk jegyezni, hogy milyen különbségek vannak közöttük.

Mielőtt azonban kiválasztanánk, hogy melyiket szeretnénk, érdemes letekernünk az oldal aljára. Itt találhatunk egy gyakran ismételt kérdések részleget, ami rengeteg segítséget nyújthat a kezdő bt. alapítóknak. Csak megismétlem, hogy ez az egész a https://topcegalapitas.eu/bt-alapitas/ címen található meg. Ettől a sok információtól egyáltalán nem érződik zsúfoltnak az oldal, mivel nagyon okosan oldatták meg a kialakítását. Vegyük példának a gyakori kérdéseket. Elsőként csak a kérdéseket láthatjuk az oldal alján. Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésünket, akkor egyszerűen csak rá kell kattintanunk a mellette található plusz jelre. Ezután le fog nyílni a szöveg és elolvashatjuk a választ. Szerintem így nagyon kényelmesen tudunk lapozgatni a minket érdeklő információk között.

Ha pedig készen vagyunk a tudásunk gyarapításával, akkor átnézhetjük, hogy számunkra melyik csomag a leginkább kedvező. A legolcsóbb csomaghoz nincsen székhely biztosítva, ez feltételezi, hogy nekünk már van korábbról. Ebben a csomagban az ügyvéd is díjköteles, de ezt kompenzálja az alacsony ár.

A másik kettőhöz pedig székhelyet is biztosítanak. Az egyik Budapestre vonatkozik, a másik pedig Újlengyelre. Budapestről nem kell sokat mesélnem ahhoz, hogy meggyőzzek egy friss bt. alapítót arról, hogy megéri itt berendezkedni. Újlengyelről azonban nem mindenki tudja, hogy miért ideális hely egy bt-nk székhelyének. Ezen a helyen nem kell fizetni iparűzési adót, ami egy rendkívül komoly előny. Rengeteg nagy multi is itt helyezte el a székhelyét és én elhiszem, hogy nem véletlenül. Tehát, ha te is bt. alapításán gondolkozol, akkor nézz fel a https://topcegalapitas.eu/bt-alapitas/ címen található oldalra és kezdj bele még ma.