Tavaly az volt az újévi fogadalmam, hogy 2019-ben életmódot váltok.

Nincsenek súlyproblémáim vagy egészségügyi panaszaim egyébként, szeretek és szoktam is sportolni, futni imádok, mostanában meg a jógára kattantam rá. A páromról azonban kiderült, hogy laktóz- és gluténérzékeny, én meg ezt akkor és ott pont úgy értelmeztem, hogy az élet ezzel üzenni kíván nekünk valamit.

Tudni kell rólam, hogyha én egyszer valamibe belevágom a fejszémet, azt bizony szeretem rendesen csinálni. Tehát nem csupán az étrendünket alakítottam át teljesen, hanem megpróbáltam az egész környezetünk a lehető legegészségesebbé tenni: természetes piperecuccokat, tisztálkodó- és tisztítószereket vásároltam. És ha már a környezetünk megreformáltam ebben a formában, akkor azt még jobban szerettem volna mélyíteni: lakásátalakításba fogtam.

Azt is tudni kell rólam, hogy egyébként egy nagyon elfoglalt ember vagyok. Épp fölfele ível a karrierem, viszont nagyon sokat kell dolgoznom azon, hogy ez így is maradjon. Így viszont mindenképp segítségre volt szükségem. A párom nem egy kreatív ember, nem igazán lehet az ötletelést rábízni, a neten kezdtem keresgélni, így akadtam rá többek között a FürdőSzoba Ötletek oldalra is. Azonnal nagyon szimpatikusak voltak, már a kezdőoldalukon tök sok értékes információra bukkanhat egy olyan ember, aki épp ki- vagy átalakít egy fürdőszobát. Még egy nagyon összeszedett, segítőkész kis listájuk is van, aminek a pontjait követve könnyen össze lehet szedni a szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni egy fürdőszoba megtervezésénél.

Ezt a kis listát vettem figyelembe, mikor kis fürdőszoba csempe ötlekért fordultam hozzájuk. Elképesztően szeretem ugyanis a kis fürdőszoba csempéket, a fürdőszobánk is kicsi, szóval nem is szerettem volna nagy csempét bele. Próbáltam még előttünk kis fürdőszoba csempe ötletek kulcsszóval keresgélni a neten képek után, hátha ihletet tudok meríteni, de azt is be kell vallanom, hogy ennél kicsit kényelmesebb ember vagyok, szóval nagyon jól esett, hogy ilyen egyszerűen profi segítséget találtam. Tényleg csak a listán szereplő szempontokon futottam át, megfogalmaztam az igényeim, aztán az e-mail-címemmel együtt elküldtem nekik, és ők vették fel velem a kapcsolatot a szuper ötleteikkel! Teljesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel.