Ritkán járok étterembe, leginkább csak nyaralás során, de olyankor szeretem megadni a módját és alaposan kiöltözni hozzá. Számomra ez hozzá tartozik a nyári életérzéshez, ahogy napbarnított bőrrel, csinos, laza, de egyben elegáns nyári ruhába bújva, egy gyönyörű, nagy karimájú kalapban, kopogós sarkú cipőben belibbenek egy tengerpari étterembe, és magamba szívva a nap utolsó sugarait, egy jéghideg rozéval, csodás társaságban ünneplem meg a szabadságot. Már szinte el se tudnám képzelni a nyarakat enélkül a megszokott rituálé nélkül. Ezért hát most is, bő két héttel a szabadságom előtt elkezdtem rákészülni lélekben és kitalálni miket viszek magammal. Az ilyenkor nyaralások előtt szinte kötelezőnek érzem egy-egy új, lélegzetelállítóan csinos ruhadarab beszerzését, és ebbe egy-két hozzájuk illő cipő is beletartozik. Fel is kerestem a jól bevált cipő webáruházat, a Cipomarket.hu oldalát, ahonnan már számtalanszor rendeltem korábban is. Ez egyike az első olyan üzleteknek, amik a lábbelik online árusításába fogtak, és azóta is sikeresek a piacon. Több neves márkát is partnereikként tartanak számon, például találhatunk Walk in the City -t, Nike -t, Benettont, Marco Tozzit, s. Olivert, Converse -t, és sok más egyebet. Nem csak cipőket, de más kiegészítőket is árusítanak, például minőségi táskákat, pénztárcákat, valamint férfi és női öveket is, szintén különböző márkák képviseletében.

A kínálatuk sokszínű, és minden tekintetben széles. Mind árkategóriában, mind márkában, méretben, színben és lábbeli típusban is élen járnak a cipőboltok között, ami a választék mértékét illeti. Férfiak, nők és gyerekek egyaránt megtalálhatják a nekik való darabokat, ráadásul sokszor még hatalmas leárazások is vannak, akár 60 % -os kedvezményt is kaphatunk. Az éppen akciós darabokra külön is rákereshetünk a szűrők segítségével. De előre beírhatjuk milyen színű, méretű, illetve típusú terméket keresünk, így nem kell mindent egyesével átnézni, célzottan megtalálhatjuk azt, amire épp szükségünk van.

Attól sem kell félni, hogy nem tudjuk felpróbálni a termékeket, mert a Cipomarket.hu oldalán a méret táblázat márkákra bontva van feltüntetve a talpméret megadásával, tehát ha van egy mérőszalagunk meg tudjuk mérni, akár a lábunk, akár egy meglévő, kényelmes cipőnk méretét és az alapján kiválasztani az újat.

Cipomarket.hu

Én most első sorban nyári cipőt kerestem, azon belül is valami igazán nőieset és lazát, amiben azért még járni is lehet, akár a macskakövön, akár a homokos partmenti sétányon, és nem utolsó sorban jól illik színben az új, virágos dresszemhez. Mivel rengeteg találatot adott ki a kereső, gyorsan leszűkítettem egy kicsit márka szerint is, és így már alig pár percen belül a kosaramban volt az ideális darab, amihez ráadásul igen kedvezményes áron jutottam hozzá. Természetesen mint mindig, most is házhoz szállítással kértem a terméket, amit a GLS futár ki is hozott már másnap. Általában 1-4 napon belül szállítanak, de én még 2 napnál sosem vártam többet a csomagomra. A szállítási díj mellesleg szintén kedvezőbb, mint sok más üzletben, mert egy részét maga a cég állja.

Így a gyors szállításnak, a könnyen kezelhető weboldalnak és a tengernyi választéknak köszönhetően a megszokott önbizalommal és boldogsággal vághattam neki az olaszországi nyaralásnak, tudván, hogy idén is csinosnak érezhetem magam a szabadságom alatt. Természetesen idén sem maradt ki az étterem látogatás, ahova immár az új, magas sarkúmban, és térdig érő nyári ruhámban mehettem.