Új autó tulajdonosként nincs egyszerű dolgom, hogyha autóról van szó. Nem tudom mi lehet pontosan a baja ha nem indul és sokáig nem volt egy megbízható és lelkiismeretes szerelő csapat sem, akikhez szívesen vittem volna az autómat ha baj van. Viszont az internetnek köszönhetően rátaláltam a Méta autószervizre ( https://www.metaautoszerviz.hu ).

Ez egy márkafüggetlen autószerviz, így bármilyen márkájú autóval is rendelkezel, ők szívesen fogadnak téged. Sőt, nem csak személyautókkal foglalkoznak, hanem kis teher gépjárműveket is megszerelnek.

Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg, így ez nekem egy plusz jó pont volt, hiszen így még messze sem kell mennem, ha szerelőre van szükségem.

A Méta autószervizben megbízható, ügyfélközpontú szakemberek dolgoznak, akik törekednek a pontosságra, mindig megfelelően tájékoztatják az ügyfeleiket és modern technikákkal dolgoznak. Ennek köszönhetően a minőségi munkavégzés adott, így még garanciát is vállalnak az elvégzett munkájukra.

Ez pedig pontosan az volt, amire nekem szükségem volt és amit kerestem. Éppen ezért döntöttem végül mellettük. Azóta, ha bármi gond adódna az autómmal csak őket hívom.

Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, így már sok mindent láttak és megtapasztaltak már. Ha valami gond van az autóval, egyből tudják hogyan fogjanak neki a megoldásnak.

Ha időpontot szeretnél kérni tőlük, akkor azt kétféleképpen is megteheted: telefonon felhívod őket, vagy a weboldalukon keresztül online is tudsz időpontot foglalni. Ez nagyon hasznos tud lenni, hiszen így egyből látod a szabad időpontokat is és szabadon kiválaszthatod azt, ami neked a legmegfelelőbb.

Ha pedig szívesen olvasnál autókkal kapcsolatos blogcikkeket, akkor a Méta autószerviz oldalán található blogon érdemes elidőzni egy kicsit. Itt sok hasznos és érdekes cikk megtalálható, így, ha érdekel a téma, csak ajánlani tudom ezeket a cikkeket.

Ne feledd! Ha egy megbízható autószervizt keresel, akkor itt megtalálod őket: https://www.metaautoszerviz.hu.

Nekem még sosem okoztak csalódást és mindig időre és gyorsan végeztek az autómmal. Nagyon sok szolgáltatást vállalnak, amiről az oldalukon részletes tájékoztatást is találsz. Így semmi sem lesz meglepetés, nyílt lapokkal játszanak. Ha az oldalon minden hasznos információt elolvasol, nem is lesz más dolgod, mint felhívni őket és kérni egy időpontot. Hiszen szinte minden lehetséges kérdésre a válasz ott van a weboldalon.

Bízd Te is a Méta autószervizre az autódat és légy elégedett velük te is.